Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muğla Deprem Son Dakika - SON DAKİKA: DATÇA'DA KORKUTAN DEPREM - Muğla'nın bodrum ilçesine 4 kilomtere uzaklıkta ege denizi açıklarında 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi.

Muğla Deprem Son Dakika - SON DAKİKA: DATÇA'DA KORKUTAN DEPREM - Muğla'nın bodrum ilçesine 4 kilomtere uzaklıkta ege denizi açıklarında 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi.. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre akdeniz'de 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli verilerine göre muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'da kaç şiddetinde deprem oldu? Vaka, hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler.

Yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de hissedildi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana depremin derinliği 7.06 km olarak açıklandı. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Datça'daki depremin 4,3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Kandilli rasathanesi 4,2 olarak duyurdu.

SON DAKİKA! EGE'DE DEPREM! - Kent Türk TV
SON DAKİKA! EGE'DE DEPREM! - Kent Türk TV from www.kentturktv.com
Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. _ i̇şte türkiye'de dakika dakika kaydedilen son depremler_. Giriş:28 haziran 2020 20:55 güncelleme:10 haziran 2021. Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Vaka, hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı.

Muğla deprem haberi sayfasında en son yaşanan muğla deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika muğla deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur.

Haberler yaşam haberleri son daki̇ka: Gelen son dakika bilgilerine göre; Kandilli ise 5.5 olarak duyurdu. Son deprem haberleri için kandilli rasathanesi üzerinden sorgulanmakta. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre akdeniz'de 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında saaat 20:00'de 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Muğla'nın ula ilçesinde 2 dakika arayla 3.9 ve 3.8 büyüklüklerinde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamasına göre, muğla'nın ula ilçesinde saat 13.09'da 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad tarafından gelen son dakika bilgisine muğla'daki depremin şiddeti 3.5 olarak kayıtlara geçti. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Akdeniz'de çok büyük bir deprem oldu. Yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de hissedildi. Muğla'da kaç şiddetinde deprem oldu?

Son Dakika: Muğla'da deprem (AFAD-Kandilli son depremler ...
Son Dakika: Muğla'da deprem (AFAD-Kandilli son depremler ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Giriş:28 haziran 2020 20:55 güncelleme:10 haziran 2021. Türkiye'de meydana gelen son depremleri ve muğla'daki depremden son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'de depremin büyüklüğünü 3.4, derinliğini ise 3.6 kilometre olarak kaydetti. Son dakika haberine göre, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre; Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de hissedildi.

Muğla, i̇zmir ve bodrum'dan hissedilen depremin büyüklüğü ve şiddeti kaç herkes merak ediyor.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Afad tarafından gelen son dakika bilgisine muğla'daki depremin şiddeti 3.5 olarak kayıtlara geçti. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. Muğla'nın bodrum ilçesine 4 kilomtere uzaklıkta ege denizi açıklarında 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Afad tarafından geçilen son dakika bilgisine göre muğla'nın ula ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre; (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad'ın yaptığı açıklamada ise depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı. Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de hissedildi. Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Muğla, i̇zmir ve bodrum'dan hissedilen depremin büyüklüğü ve şiddeti kaç herkes merak ediyor. Son dakika deprem haberi muğla ilinden geldi! Afad'ın yaptığı son dakika açıklamasına göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika: Muğla Datça'da korkutan deprem! 18 Aralık ...
Son dakika: Muğla Datça'da korkutan deprem! 18 Aralık ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Son depremler son dakika deprem muğla'da deprem. Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad tarafından geçilen son dakika bilgisine göre muğla'nın ula ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın yaptığı son dakika açıklamasına göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Datça'daki depremin 4,3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Gelen son dakika bilgilerine göre; Muğla'da kaç şiddetinde deprem oldu?

Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi.

Muğla deprem haberi sayfasında en son yaşanan muğla deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika muğla deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Muğla 'nın ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmazken, kısa süreli panik yaşandı. Kandilli verilerine göre muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Afad'ın yaptığı açıklamada ise depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı. Muğla'da korkutan deprem | son depremler. Datça'daki depremin 4,3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Son dakika haberine göre, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli verilerine göre muğla'da 44 büyüklüğünde deprem meydana geldi muğla deprem. Son dakika haberine göre, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.